Vanliga frågor

Hur kan Biljakt få fram så förmånliga erbjudanden?
Eftersom Biljakt representerar många bilköpare har vi en starkare förhandlingsposition än en enskild köpare. Vi har dessutom en kännedom om marknaden som är svår att uppnå för en enskild köpare. Allt detta bidrar till att vi kan få fram riktigt förmånliga priser åt våra användare!

Förbinder jag mig till  någonting genom att fylla i formuläret på Biljakt?
Nej, du förbinder dig inte till någonting genom att fylla i formuläret på vår hemsida.

Köper jag bilen av Biljakt?
Nej, du köper din bil direkt av bilhandlaren. Biljakt är endast en förmedlare som ser till att du som köpare kommer i kontakt med den bilhandlare som ger bäst erbjudande. Du förbinder dig till ett köp först när du har ingått avtal med bilhandlaren.

Lämnar ni ut mina kontaktuppgifter till en massa olika bilhandlare?
Nej, Biljakt tar in offerter från ett antal olika bilhandlare och lämnar då inte ut dina kontaktuppgifter. Vi presenterar dig därefter de erbjudanden vi har fått, och du väljer då om du vill att vi sätter dig i kontakt med bilhandlaren. På så sätt undviker du att många olika säljare fortsätter att kontakta dig om erbjudanden du inte vill ha. Du kan dessutom använda meddelandefunktionen när du är inloggad på vår hemsida, som tillåter dig att skicka meddelanden till handlarna utan att lämna ut din epostadress.

Kostar det något att använda Biljakt?
Nej, det kostar ingenting. Dessutom sparar du en massa tid!

Om du tycker att du inte fått svar på dina frågor ovan får du gärna kontakta oss på support@biljakt.se.